More Website Templates @ TemplateMonster.com - December 16, 2013!

Campanii In Desfasurare

Vrei să fii Moș Crăciun?

admin 23
2020...ce mai an! Dar Mos Craciun e magic si chiar daca nu e tocmai usor, va porni la drum si de data aceasta, mai ales ca acum este nevoie de el mai mult ca niciodata! Copiii il asteapta cu un entuziasm de nedescris! Copiii au nevoie sa stie ca magia exista, au nevoie sa simta un strop de bucurie in atata haos, au nevoie sa ramana copii intr-un an al lui "Nu e voie!" si "Nu se poate!" Daca vrei sa faci o fapta buna si sa ajuti acesti copii, alaturate =Asociatiei Puterea Zambetului.=

Gătim pentru bătrâni

admin 23
Îmi amintesc cu mare plăcere de bunicii mei. Când eram mică, bunicul meu îmi făcea codițe, mă ducea la grădiniță, eram prințesa lui, și știam că orice s-ar întâmpla el este acolo să mă apere. Îmi curăța semințe de floarea soarelui ( pe vremea aceea nu erau ambalate decojite deja) iar eu veneam în zbor ca o pasăre măiastră și mâncam miezii. Era un om foarte bun bunicul meu cea mai minunată și caldă persoană pe care am întâlnit-o în viața mea. Ceea ce am văzut la el când îmbătrânise era că tot ce mai rămăsese erau amintirile.

Fii și tu un îngeraș! Susține visul unui copil

admin 23
Atunci când pornim în viață, toți suntem dependenți de ajutorul și susținerea părinților noștri. Iar când ai parte de susținere poți realiza foarte multe în viață. Dar ce faci atunci când părinții nu îți pot oferi mai mult decât condițiile minime de subzistență, hrană și adăpost, sau poate nici atât, iar tu îndrăznești să visezi la mai mult? Visezi să ai o viață bună, un loc de muncă respectabil sau chiar o mică afacere. Sau poate îți dorești să fii artist, unul talentat și apreciat, să fii respectat în societate și să-ți întemeiezi, la un moment dat, o familie .
Your Happy Family

SONDAJ

Ce părere aveți despre noi?
Foarte Buna
60%
Buna
25%
Normala
15%

Echipa Noastra

Copiii sunt mainile cu ajutorul carora atingem cerurile.
Nu avem nevoie de ajutor,in afara de cel umanitar.
Una din marile multumiri ale vieti e sa te stii om bun.
Nici un gest de bunatate, indiferent cat de mic este,nu e in zadar