More Website Templates @ TemplateMonster.com - December 16, 2013!

OPORTUNITĂȚI FLEXIBILE DE VOLUNTAR

Voluntarii sunt cea mai importantă componentă a organizației noastre, sunt cei cărora le datorăm atâtea acțiuni reușite.

Împreună suntem o mare familie, suntem uniți, ne folosim experiența și creativitatea pentru a veni în ajutorul copiilor și pentru a crea o schimbare pozitivă în viața lor.

Vrei să fii și tu voluntar?

Sună la 0765.418.890 Mihai

Sau email toma_mihai882002@yahoo.com

Vrei să te anunțăm când facem un eveniment? Avem nevoie de emailul și acordul tău. Click pe linkul de mai jos.

Contact

Dc Sa Fiu Voluntar ?

In primul rand, voluntariatul si ONG-urile sunt despre a face mai mult decat pentru propria persoana. Mult sau putin, este deloc important. Important este sa intelegi trairea de a sprijini o initiativa sau un demers, care ar avea mai mult impact daca tu ai fi acolo. Imaginati-va cum ar arata Romania daca jumatate din populatia tarii ar face mai mult decat pentru propria lor persoana.

In al doilea rand, voluntariatul si ONG-urile sunt despre pasiune. Pasiunea pentru a sprijini sau construi un proiect, o idee sau un demers. A-ti dedica cateva ore pe saptamana sau pe luna unei cauze poate sa-ti hraneasca sufletul mai mult decat multe alte activitati mondene. Iar multumirea autentica pe care o traiesti este indicatorul perfect ca esti acolo din pasiune.

Sa fii voluntar inseamna sa intelegi ca si bataliile mici sunt savuroase, ca vei intalni apoi oameni dedicati acelorasi obiective si animati de acelasi devotament. In Romania insa bataliile acestea nu prea sunt promovate, iar puterea exemplului devine cel mai bun promotor. In aproape 25 de ani de democratie, aproximativ 18% din populatia Romaniei se implica in activitati de voluntariat. Totodata, avem peste 70 000 de organizatii neguvernamentale inregistrate la Ministerul Justitiei.

Si nu in ultimul rand, voluntariatul si ONG-urile sunt despre schimbare, iar acesta cred eu ca este (sau ar trebui sa fie) rostul si rolul acestor organizatii. In ONG-uri inveti ca schimbarea se face om cu om si echipa cu echipa si ca perseverenta deschide multe usi. Cu totii ne dorim o Romanie mai buna, mai curata, mai competitiva, dar majoritatea au renuntat sa mai spere la schimbare. Uneori suferim de teama de asumare sau de esec, si renuntam la batalii pentru ca poate sunt prea mari. Insa descoperi in acest sector ca exista batalii mai mici ce pot fi castigate, si care impreuna pot aduce schimbare.

Click aici daca doresti sa devi voluntar in echipa noastra !.